Dis Teun

Dis Teun

Productgroep:

Traiteur, lunch, diner & borrel

Korte omschrijving:

Dis, in het Frans betekent Dis: ‘vertel’. Ik hoop dat ik u een mooi verhaal vertel met mijn gerechten. Een verhaal van echte producten met passie voor u bereid. Maar eerlijk gezegd het antwoord op de vraag; waarom DIS ligt veel dichterbij. Volgens meneer van Dale betekent DIS onder andere: maaltijd en spijstafel. Laat dat nu net de kern zijn van waar het bij mij om draait. Een heerlijke maaltijd voor u verzorgen in een fantastische atmosfeer. Ik hoop u vaak tegen te komen in de Proeffabriek, het liefst bij DIS aan een heerlijke DIS.

– Teun Horck

DIS DE TRAITEUR:

DIS heeft in De Proeffabriek een fantastische traiteur. Onze ‘showroom’ voor al onze lekkernijen. U kunt hier komen lunchen, dineren of borrelen. Of u neemt onze gerechten mee naar huis! Heeft u interesse in onze cateringdiensten dan kunt u in de Proeffabriek voorproeven. Ons team staat klaar om u te verrassen met creatief gepresenteerde culinaire versnaperingen die ambachtelijk en uiteraard vers zijn bereid. Wij gaan graag met u persoonlijk in gesprek om voor uw gelegenheid een unieke culinaire beleving samen te stellen.

DIS TEUN HORCK:

Hard werken. Gas geven, of zoals we het op de Noordkade noemen: doorbutsen. Dat past mij wel. Het liefst in de keuken. Vanaf heden trotse eigenaar van DIS. Een passie voor koken, een scheut creativiteit en als kers op de taart een wil om iets moois neer te zetten. Van puber tot nu, ik heb altijd in de keuken gestaan. Ik heb de afgelopen jaren mooie succesvolle avonturen beleefd. Nu is het tijd voor dit avontuur. DIS. En ook hier wil ik een succes van maken. Ik en mijn team gaan gas geven. We gaan u verrassen, verbazen en bovenal laten genieten van onze kunsten in de keuken. DIS Teun Horck.

Wat is er te koop:

DIS LUNCH: U kunt ook heerlijk lunchen bij DIS. Geen tijd: neem een broodje mee!
DIS VANDAAG: Elke dag een gerecht voor maar: 10,00 keuze uit vlees, vis of vega
SOEP: Vraag ons team! Wilt u soep voor thuis? Ook dat kan! We hebben vele soorten in onze koeling hangen, kies uw favoriet!
VERSE jus Lekker voor bij de lunch of tussendoor: Een flink glas gevuld met een heerlijke vers geperste sap van: sinaasappel – sinaasappel + mango – sinaasappel + rood fruit – sinaasappel + yoghurt
DIS BORRRELHAPJES & ANTI PASTI
DIS OM MEE TE NEMEN: Al onze lekkernijen kunt u ook bestellen om mee te nemen!
DIS CATERING: Onze gerechten zijn een feest.
DIS BUFFET: De buffetten van dis zijn te bestellen vanaf 25 personen. vanuit onze traiteur werken wij met de lekkerste vis, vlees en groente gerechten. Al onze buffetten worden bourgondisch gepresenteerd met wijnranktakken, wildboeket en groenten.

Tip van DIS:

DIS ONS TAPENADE BUFFET: Dit is een buffet voor een feestavond of borrel. Hier kunt u een heerlijk vorkje (of prikkertje) vanaf pikken. Dit buffet bestaat onder andere uit verschillende soorten gebrande noten, spreads, olijven, tapenades en boters. Dit alles wordt begeleid door ambachtelijk bereidde oer- en scheurbroden en krokantjes. Het DIS Tapenadebuffet is altijd afgestemd op het seizoen, denk hier bijvoorbeeld aan een spread van asperges in de lente. Dit buffet presteert u op een prominente plaats in uw feestruimte, zo hoef je ook geen statafel-garnituren te plaatsen en creëert u een natuurlijke loop.

Meer info:

DIS
VERLENGDE NOORDKADE 18
5462 EH, VEGHEL
0413 745 445
INFO@DISTEUN.NL
WWW.DISTEUN.NL